Dr. Deepak Mittal

Dr. Deepak Mittal is de bedenker en oprichter van PepTalks India. Daar kent men hem als “business tycoon”, investeerder, filantroop en visionair. Hij is de Managing Director van Sonalika Group. Onder zijn leiding heeft het bedrijf drie decennia lang diversificatie en groei doorgemaakt, en is het nu de grootste producent van tractoren ter wereld. Zijn leiderschap heeft geleid tot een marktaandeel in meer dan 100 landen. Dr. Mittal is een self-made industrialist die in 1980 zijn visie van een internationaal opererend Sonalika begon waar te maken. 

Dr. Mittal komt uit een bescheiden gezin zonder voor de hand liggende toekomstperspectieven. Zijn diepe wens om iets te betekenen in de wereld, dreef hem te bouwen en te blijven bouwen waardoor hij nu aan het hoofd staat van een miljardenbedrijf.

Zijn rotsvaste geloof is positief leiderschap, toepasbare spiritualiteit en zelfontplooiing, maakt hem daarnaast tot een inspirerende motivational speaker.

Tijdens Peptalks vertelt hij over zijn groei van eenvoudige jongen uit een klein dorp, naar een zeer succesvol internationaal zakenman. Zijn verhaal inspireert om groot te dromen en hoge doelen te stellen.

Christa Timmer
Personal trainer & Pilates master

Lees verder

Viv Bowra
Antarctica expediteur

Lees verder

Yosara Geerlings
Internationale NLP trainer

Lees verder

Bestel tickets