Wat bereik je tijdens de 2 dagen PepTalks?

 

Je vindt structuren in jouw onbewuste gedachtes die grotendeels bepalen hoe je dingen doet of juist niet doet. Je past bepaalde structuren aan zodat je keuze hebt op jouw manier van handelen. Tijdens de training leer je technieken om je drie G’s (Gedachtes, Gevoel en Gedrag) op één lijn te krijgen. Je hoort duidelijker wat er gezegd wordt waardoor je vragen stelt die bruikbare antwoorden opleveren en je boodschap zijn doel raakt. Je draagt hierdoor positief bij aan elke situatie. NLP denken is win/win denken.

Uiteindelijk verandert het de manier waarop jij je in de wereld beweegt en hoe de wereld daarop reageert. Je wordt steeds succesvoller in wat je doet en je voelt je vaker goed in het moment.

PepTalks biedt je de unieke mogelijkheid om NLP te leren van de absolute experts op dit gebied. Na afronding van de training van 2 dagen ben je in staat:

  • je manier van spreken uit te breiden met ”clean language”
  • te leiden in gesprekken
  • NLP modellen toe te passen voor persoonlijke groei
  • feedback te waarderen
  • in 4 stappen een probleem in een resultaat te veranderen

Tijd: 10:00 – 17:00

Dag 1:

Vind structuren in jouw onbewuste denken en zie hoe dat bepaalt welke besluiten je neemt of juist niet neemt.
Je leert over taalgebruik waarmee je op integere, directe wijze pijlsnel tot een kern komt.

Yosara leert je de NLP-technieken om je ‘flexibele en daadkrachtige zelf’ te vinden en te handhaven in verschillende situaties. Elke situatie is anders, flexibiliteit en daadkracht resulteren in supersnelle persoonlijke groei.

Dr. Mittal, MD van Sonalika Group, vertelt aan de hand van bewezen strategieën hoe hij van een kleine jongen zonder geld uit een dorpje in India uitgroeide tot een business tycoon in New Delhi. Hij was betrokken bij het handelsverdrag met Mark Rutte begin dit jaar.

Christa laat zien hoe je door bepaalde houding en beweging die je overal kunt uitoefenen in je energie komt.

Dag 2:

Je spreekt op een manier die duidelijk laat zien dat je weet wat je wilt en hoe je resultaten behaalt. Je gedraagt je als gevolg van je bewuste manier van denken. Je persoonlijk leiderschap is concreet waarneembaar als gevolg van hoe je doet wat je doet en hoe je communiceert. 

In 4 stappen een probleem omzetten in een mogelijkheid tot persoonlijke en professionele groei.

Viv Bowra vertelt hoe zij haar purpose tegenkwam op het moment dat er zich een mogelijkheid voordeed om een Arctica expeditie te volbrengen. Tijdens deze tocht heeft zij haar NLP skills vergroot en zij vertelt je dit op een leerzame en boeiende wijze.

 

Christa herhaalt de bewegingssessie die je in je energie zet.

Iedere deelnemer krijgt een uitgebreide syllabus die we ter plekke gebruiken maar die ook voor na de training bedoeld is om te blijven ontwikkelen.

Bestel tickets