Privacyverklaring

 

Hoe gaan wij om met jouw privacy
Peptalks hecht groot belang aan de bescherming van de persoonlijke gegevens van onze
relaties en de gebruikers en bezoekers van deze website. Die informatie we verzamelen,
wordt dan ook uiterst zorgvuldig behandeld en beveiligd. Hierbij houden wij ons strikt aan alle
toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de AVG (Algemene Verordening
Gegevensbescherming).
Wij zijn verantwoordelijk voor het beschermen van jouw privacy altijd, in alle situaties, zo veel
mogelijk en zo ver als redelijkerwijs van ons kan worden verwacht. De informatie die wij over
je verzamelen als je ons platform bezoekt, contact met ons opneemt of zaken met ons doet,
wordt alleen gebruikt om je de best mogelijke service te kunnen bieden.
In onderstaande verklaring leggen we uit welke informatie we verzamelen, hoe en waarvoor
we die gebruiken/bewaren en wat jouw rechten en mogelijkheden zijn ten aanzien van die
gegevens. Voor vragen of opmerkingen over ons privacy- en cookiebeleid kunt je altijd
contact met ons opnemen.

Onze gegevens
Peptalks, gevestigd aan De Wittenstraat 117
1052AR/Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals
weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
De Wittenstraat 117 www.yosara.com
Yosara Geerlings de Functionaris Gegevensbescherming van Peptalks.
Zij is te bereiken via mail@yosara.com

Jouw gegevens
Persoonsgegevens die wij verwerken
Peptalks verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of
omdat je deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  •  Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens over je activiteiten op onze website
  • Gegevens over je surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat
    dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken.
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@peptalks.eu, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
PepTalks verwerkt je persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  •  Het afhandelen van je betaling
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • PepTalks analyseert je gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • PepTalks volgt je surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
  • Peptalks verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
PepTalks neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die
(aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die
worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens
(bijvoorbeeld een medewerker van PepTalks tussen zit.
PepTalks gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: Gmail en CMS systeem

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
PepTalks bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende categorieën van persoonsgegevens:

Categorie: persoonsgegevens
Bewaartermijn: 18 maanden
Reden: Service, contact en aftersales
Categorie: personalia
Bewaartermijn: 18 maanden
Reden: Service, contact en aftersales
Categorie: adres
Bewaartermijn: 18 maanden
Reden: Service, contact en aftersales
Categorie: overig
Bewaartermijn: 18 maanden
Reden: Service, contact en aftersales

Delen van persoonsgegevens met derden
PepTalks verstrekt uitsluitend gegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van
onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door PepTalks.

Tot slot heb je recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van je beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.
Je kunt een verzoek tot:
• inzage
• correctie
• verwijdering
• gegevensoverdraging van je persoonsgegevens
• intrekking van je toestemming
• bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens
sturen naar info@peptalks.eu
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een
kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto,
MRZ (machine readable zone oftewel de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.
We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek.

Peptalks wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij
de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
autoriteitpersoonsgegevens.nl/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
PepTalks neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen
om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde
wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er
aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via
info@peptalks.eu

Gebruik van “cookies”
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt
opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken alleen cookies om je een
“snelle start” te geven wanneer je weer een bezoek aan onze site brengt. Onze cookies zijn
absoluut onschuldig en ongevaarlijk! Op deze site worden geen persoonsgegevens verwerkt
of opgeslagen in cookies.
PepTalks gebruikt alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk
maken op je privacy. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische
werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar
behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee
onze website optimaliseren. Je kunt zich afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in
te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die
eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Webstatistieken
Deze site maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt
aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” om
de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie
gegenereerde informatie over je gebruik van de website (met inbegrip van je IP-adres) wordt
overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google
gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, rapporten over de
website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden
met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan
derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden
de informatie namens Google verwerken. Google zal je IP-adres niet combineren met andere
gegevens waarover Google beschikt. Je kunt het gebruik van cookies weigeren door in je
browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen je er echter op dat je in dat
geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te
maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door
Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.
Links naar andere sites
Deze site kan links bevatten naar andere websites. Houd er rekening mee dat wanneer je
klikt op een van die links, je deze site mogelijk zult verlaten en een andere website gaat
bezoeken die niet van ons is. Deze sites kunnen onafhankelijk van ons informatie
verzamelen over u en wij raden je aan de privacyverklaringen van deze gelinkte sites (indien
niet de onze, en/of beheerd door ons) te lezen, want hun privacy beleid kan afwijken van het
onze.

Disclaimer
Hoewel dit platform er alles aan doet om de privacy van gebruikers en absolute discretie te
bewaren, moeten we wellicht persoonlijke informatie openbaar maken wanneer dat wettelijk
verplicht is en waarin we een goed vertrouwen hebben om te geloven dat een dergelijke handeling nodig is om te voldoen aan een lopende gerechtelijke procedure, een gerechtelijk
bevel of juridische proces dat wordt gevoerd in verband met onze website.

Wijzigen van het privacy- en cookiebeleid
Het is niet ondenkbaar dat het privacy- en cookiebeleid van ons platform in de nabije
toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. Wij adviseren je dan ook regelmatig op deze pagina
te kijken of er wijzingen zijn doorgevoerd. Als deze wijzigingen zeer ingrijpend van aard zijn,
zullen wij ervoor zorgen dat deze op een duidelijke en opvallende manier gecommuniceerd
worden.

Als je na het lezen van deze informatie vragen hebt, aarzel dan niet ons even te bellen of te
mailen. We helpen je graag.

Bestel tickets