Over ons

PepTalks is een compacte training voor persoonlijke en professionele groei dat in Delhi is ontstaan vanuit het gedachtegoed van een Indiase business tycoon.

Dr. Deepak Mittal is een self-made man, die zich, buiten het bedrijfsleven om, toelegt op motivational speaking gebaseerd op zijn eigen levens-ervaring en NLP.
Zijn internationale handelswijze zette hem ertoe om de succesvolle PepTalks van Delhi naar Amsterdam te brengen.

Na langdurig onderzoek naar NLP practitioners in Europa, kwamen hij en zijn team terecht bij Yosara NLP in Amsterdam. Zij werken nu samen om PepTalks in Europa op de kaart te zetten. Op 12 en 13 oktober 2018 wordt PepTalks in Amsterdam, de eersteĀ  PepTalks op Europese bodem.

Yosara Geerlings is in 2005 afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Aan de academie leerde zij in 4 jaar alles over NLP en ontwikkelingspsychologie. in 2008 nam zij de stap naar NLP Business training onder de hoede van gerenomeerd NLP Business trainer Sue Knight.

Yosara zal zich de komende jaren vooral bezig houden met PepTalks Europa en NLP in Zuid Afrika en Delhi.
Yosara is er van overtuigd dat jij met de 2-daagse training PepTalks Europa, leert jouw onbewuste denkstructuren te herkennen en te activeren voor een succesvol leven. Haar slogan: ” be the cause, not the effect” heeft voor Yosara vele deuren geopend.

Bestel tickets