Over NLP

NLP (Oftewel Neuro Linguïstisch Programmeren) is volgens Yosara Geerlings een aantal technieken die je in staat stellen taal en communicatie in te zetten om inzicht te krijgen in onderbewuste denkprocessen. Je krijgt grip op je eigen functioneren en op dat van anderen. Het toepassen van NLP resulteert in een succesvolle en doelbewuste manier van leven en werken.

NLP kreeg vorm in de jaren 70 vorm in Amerika, toen een groep mensen zich verdiepten in
het fenomeen ‘Modeling’, ofwel: hoe leer je van succesvolle mensen en hoe haal je dát van
jezelf naar voren wat je verder brengt. Daarvoor zijn een dozijn methoden ontwikkeld die
diepgaande effecten bewerkstelligen. De namen Richard Bandler en John Grinder worden vaak genoemd, maar feitelijk bestond de groep uit een groot aantal mensen.

Nu, 40 jaar verder in de tijd, hebben veel mensen zich NLP eigen gemaakt en is het, volgens Yosara, eigenlijk een beetje uit zijn voegen getrokken. NLP training faciliteren is iets wat je leert door NLP een aantal jaren toe te passen in uiteenlopende situaties. Sommigen willen slechts de technieken leren en vervolgens doorgeven aan anderen en dan slaat de NLP plank nog wel eens mis. Iets wat helaas nog regelmatig gebeurt en wat afdoet aan het fantastische instrument dat NLP kan zijn. Met haar jarenlange leergang, ervaring en persoonlijke groei garandeert Yosara NLP training van hoge kwaliteit. De impact van de NLP training merk je direct na afronding maar is vooral bedoeld om je leven blijvend positief te beïnvloeden.

Meer weten over NLP?

Bestel tickets